Hallerne

Haller som kan bruges til mere end idræt!

Vores haller bliver brugt til mere end idræt – så står I overfor og skal afholde et større arrangment, hvor I har behov for plads til mange mennesker, så kontakt os og vi finder løsningen som passer til jer.

Men selvfølgelig bliver vores haller også brugt til idræt af forsekllige art og til alle aldersgrupper – Er I en ny forening som står og mangler en hal hvor I kan udøve jeres idræt, så kontakt os – vi har også samarbejdet med en række foreninger, som også er klar til at hjælpe og udvikle idrætter for alle. Se vores foreninger her.  

Vores to haller kan og bliver brugt til meget mere end blot idræt – Vi har også hundeudstillinger – messer – foredrag – cirkus – Bryllupper og andre festarrangementet – Skal vi også afholde dit arrangment? – Så kontakt os.

Laue Sørensen

Halinspektør, Brørup Hallerne

Vores haller

Laue Sørensen, Halinspektør, Brørup Hallerne

Hal 1

  • Bliver primært brugt til sport
  • Der er bænke langs halvæggene på langsiderne.
Torben Vedstesen, fitness instruktør og halassistent, Brørup Hallerne

Hal 2

  • Plads til op til 600 personer
  • Adskille bord opstillinger mulige – vi har både stole og borde til rådighed for jeres arrangement og kan stå for opsætningen
  • Der er bænke langs halvæggene på langsiderne.
  • Hallen kan opdels i to med gardin. – så hvis I kun skal bruge en ½ hal, har vi mulighed for at lukke af, så hallen ikke føles så stor.

 

Vil du booke en hal? - kontakt os!

8 + 12 =

Se oversigt over ledige lokaler

Klik ind og se om vi har plads i vores mødelokaler den dag I har behov for at holde jeres møde!  I er også altid velkommen til at skrive eller ringe, så er vi klar til at hjælpe dig/jer med at finde plads til jeres møde.