Holdbeskrivelser, Brørup Hallernes motion fra uge 43 2020:

 

Mandag: 17:00 – 18:00 Indoor cycling v/Arne
Tirsdag: 17:00 – 18:00 Step it up v/Marianne – Her bliver træningen udført på gulv og stepbænke. Der er fuld fart på, til god musik og fuld fokus på at få mave , balder og lår til at brænde.
Alle kan deltage uanset fysisk form. Medbring selv måtte!!
18:15 – 19:15 Body battle v/Marianne – Træning til dig der vil i god fysisk form. Holdet bygger på udholdenhed, hvor vi via cirkler vil udfordre kroppen med vægte, kropsvægt og battlerope. Træningen vil læne dig op af cirkeltræning og crossfit, dermed garanti for at pulsen kommer op, og du får sved på panden. Alle kan deltage uanset fysisk form. Medbring selv måtte!
Onsdag: 19:45 – 20:45 Zumba v/Lene –  Det handler om at have det sjovt, samtidig med at der trænes både cardio og styrke. Zumba er en blandning af fitness og dans, som er inspireret af cumbia, salsa, merenque og regaton rytmer. Der er plads til alle, det vigtigste er at træne og have en fest på en gang.
Torsdag: 17:00 – 18:00 Step it up v/Marianne – Her bliver træningen udført på gulv og stepbænke. Der er fuld fart på, til god musik og fuld fokus på at få mave , balder og lår til at brænde.
Alle kan deltage uanset fysisk form. Medbring selv måtte!!
18:35 – 19:25 Body battle v/Marianne – Træning til dig der vil i god fysisk form. Holdet bygger på udholdenhed, hvor vi via cirkler vil udfordre kroppen med vægte, kropsvægt og battlerope. Træningen vil læne dig op af cirkeltræning og crossfit, dermed garanti for at pulsen kommer op, og du får sved på panden. Alle kan deltage uanset fysisk form. Medbring selv måtte!
Fredag: 16:30 – 17:30 Mave/Boks v/Lonnie – Her er en masse forskellige maveøvelser, så man kan få en stærkere og mere opstrammet mave, sat sammen med en aktiv lektion, hvor vi kører boksetræning i højt tempo. Husk vand!!  Medbring selv måtte!
Lørdag:  08:00 – 09:00 Indoor cycling v/Skiftende instruktører
08:30 – 09:25 Step it up v/Marianne – Her bliver træningen udført på gulv og stepbænke. Der er fuld fart på, til god musik og fuld fokus på at få mave , balder og lår til at brænde.
Alle kan deltage uanset fysisk form. Medbring selv måtte!!
09:30 – 10:25 Body battle v/Marianne – Træning til dig der vil i god fysisk form. Holdet bygger på udholdenhed, hvor vi via cirkler vil udfordre kroppen med vægte, kropsvægt og battlerope. Træningen vil læne dig op af cirkeltræning og crossfit, dermed garanti for at pulsen kommer op, og du får sved på panden. Alle kan deltage uanset fysisk form. Medbring selv måtte!
 

Fitness instruktører i motionscenter:

Ved indmeldelse i Brørup Hallernes motion, opfordres du til at få lagt et program tilpasset netop dig, af vores uddannede Fitness instruktør. De er der for dig og vil hellere end gerne hjælpe dig med korrekt indstilling af maskiner og øvelser, så du opnår bedst mulige træning tilpasset dig.

Book en tid hos vores instruktør Torben, han træffes på mail: torben@broeruphallerne.dk eller mobil 61 68 99 68

Pris: Gratis som medlem af Brørup Hallernes Motionscenter, se priser under Motionscenter på hjemmesiden: www.broeruphallerne.dk

 

Opsigelse af medlemsskab sker ved henvendelse på mailadresse: info@broeruphallerne.dk

Betingelserne er løbende måned + 30 dage.