VINTERFERIEPAS

SJOV - BEVÆGELSE OG LEG PÅ TVÆRS

Nedtælling til aktiv vinterferie

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Aktiviteter for alle

NYT NYT NYT – Vi kan i år tilbyde bevægelse – leg og fællesskaber på tværs i uge 7 fra mandag til lørdag.

Der vil være aktiviteter for alle om man er til bold – bat – krea – bøger – svømning eller skydning. Med dette pas har I også alle muligheder for at prøve flere forskellige idrætsgrene på tværs.

Alle kan købe billet og bruge vores aktiviteter og faciliteter på tværs – Læs nedenfor beskrivelse af de forskellige hold og aldersgrænse – vi forsøger at lave aktiviteter for alle.  0-3 år skal ikke købe pas for at må deltage med forældre/søskende med pas (OBS: dog skal de betale entre hvis tur i svømmehallen efter Rødding centrets priser hvis ikke har pas).

Program for hele ugen

Program for vinterferiepas

Skydning

Du har nu muligheden for at prøve skydning enten i Holsted eller Brørups skydelokale. Der vil være uddannet frivillige til at tage imod dig/jer og guide jer. – aldersgrænse: ca. 6 år og opefter, de skal lige kunne nå op til affyrringsbordet. 

Svømning

Du kan hoppe i bølgerne blå alle hverdage fra kl. 10 -16 i Rødding Centrets svømmehal.

OBS: (Bemærk: Skal kunne svømme for at komme selv – PÅ EGET ANSVAR)

Bevægelse på tværs

Her vil vi opsætte forskellige aktiviteter hvor BEVÆGELSE er omdrejningspunktet. Der vil både være opsat aktiviteter hvor du/I selv kan gå til aktiviteteten – samt vil vi afhængig I hvor mange som vi har dagen, opsætte små lege vi kan lave i fællesskab afhængig af antal og alder på fremmødte. 

Spring, Hop og dans

HUGF Gymnastik står klar til at tage i mod jer. Her vil I få mulighed for at hoppe og lege på opsat bane og danse og lege til god musik.

Lidt for alle aldre – god mulighed for bevægelse og leg. 

Nørdehjørnet

Holsted og Rødding bibliotek har åben i nørdehjørnet hvor der vil være mulighed for spille brætspil eller være kreativ. Så kig forbi og få nogle hyggelige timer i skønne og inspirende omgivelser. 

Bold & bevægelse

Her har vi fokus på forskellige boldspil og leg med bolden – der vil være opsat en mini fodboldbane og håndboldbane, hvor der skal spilles – dribles og leges med bolde. – Dertil også mulighed for at prøve kræfter med basketball eller volleyball efter hvad man lyster – Vi står klar til at hjælpe og guide. De vil også være små lege med bolde.

Fri hal

Tirsdag og onsdag aften i henholdsvis Holsted og Brørup står hallen klar til jer med pas – I kan komme op i hallen og stille en badmintonbane eller I kan tage en bold medog spille fodbold – håndbold eller hvad ønskes. OBS: Der er ingen frivillig instruktør på – så fri leg.

Leg og redskaber

BGF Gymnastik står klar til at tage i mod jer i Brørup. Her vil der være bevægelse og leg for alle aldre. Vi bruger redskaberne fra gymnastikkens verden. 

Læse- og Højtlæsning

Holsted og Rødding bibliotek inviter ind til læse- og højtlæsning i hyggelige omgivelser – Så vil I have nogle hyggelige timer, med en god historie, så kig forbi bibliotekket i enten Rødding eller Holsted. 

Netspil

Her har du mulighed for at komme og prøve kræfter med forskellige netspil. Der er plads til alle aldre, vi sætter nettet ned på 1 bane, så de mindste også kan prøve kræfter med netspillet. Ellers kan man komme og prøve ringo – batminton – skumtennis og pickleball.

Familietons

Her kan I som familie komme og prøve kræfter med vores nye træningskoncept i Holsted, nemlig Familietons, som er familieidræt for familier med børn i alderen 6-12 år – Her vil vi lave forskellige aktiviteter for jer som familie – der skal dystes mod hinanden samt mod andre familier.